Rozpoczęcie: godz. 20:00
Zakończenie: godz. 04:00
BUFET Z CIEPŁYMI PRZEKĄSKAMI
pierogi ruskie,
wieprzowina w sosie pieprzowym,
udko z kurczaka w sobie imbirowym z brokułem i bambusem,
pałki z kurczaka marynowane w tandorii,
kasza bulgur z warzywami,
ziemniaczki w cytrynowym maśle,
karkówka w sosie własnym z kminkiem,
pieczony ziemniak faszerowany grzybami,
po godzinie 24:00 .....
zupa gulaszowa z warzywami i imbirem
BUFET Z ZIMNYMI PRZEKĄSKAMI
Śledzie w trzech smakach
- crème freisch, musztarda francuska, olej lniany
Deska wędlin: mięsa pieczone, salceson, pasztet (dwa rodzaje)
Humus
Sałatka z cieciorką,
Soczewica z kaszą jaglaną
Smalec, chleb, ogórek kiszony
Ryba po grecku
Sałatka grecka z serem feta
Sałatka grecka bez sera fety
Sałatka z groszkiem zielonym i kurczakiem
Pieczywo plus masło czosnkowe
Tatar wołowy z podgrzybkiem
Szaszłyk z tofu wędzonym oraz warzywami
Sałatka z tuńczykiem, avocado i ogórkiem
BUFET KAWOWY
Kawa, herbata
Woda mineralna
sok pomarańczowy oraz jabłkowy
Pobierz menu w PDF (153 KB)